Πολιτική επιστροφών

Προϋποθέσεις αλλαγής προϊόντος 

-Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα παραλαβής του δέματος). 

-Να βρίσκεται στην  αρχική κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη,χωρίς φθορές,με τα καρτελάκια του και η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. 

-΄Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους για τους παρακάτω λόγους:

-Λάθος αποστολή προϊόντος :Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της 3sisboutique σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

-Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος: Στις περιπτώσεις εκείνες τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και ζητήσετε την αντικατάσταση του με το ίδιο ή με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με επιπρόσθετο τίμημα εάν επιθυμείτε μέσα σε 3(τρείς) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του.

-Δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές στην κατηγορία <swimwear> για λόγους υγιεινής.

-Αλλαγή προϊόντος: Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε  αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να στείλετε e-mail στο info@3sisboutique.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο 694 6381255.

-ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

-ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

-ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΓΟΡΑ

-Tα προιόντα μέχρι να φτάσουν σε εμάς ταξιδεύουν με δική σας ευθύνη.Αν δεν φτάσουν ποτέ δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με την αλλαγή.

 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι

Κλείσιμο Καλάθι